Ze komen eraan

Het had wat voeten in de aarde, maar de producten komen eraan. We hadden nooit verwacht dat het zo’n lange tijd in beslag zou nemen. En het is verklaarbaar, oh zeker en we hebben het dan ook het tijdbestek van levering losgelaten. Het is vervelend en jammer, maar voor een hoog gekwalificeerd uniek product hebben we geduld op moeten brengen.

Al komen onze ingrediƫnten niet uit China, het Corona-virus heeft in de business om zich heen geslagen. Door leveringsproblemen van o.a verpakkingen, potten en nog heel veel meer, vertragingen op verzendingen, gaan productieprocessen volledig de mist in. En ook in Europa zijn toeleveranciers volledig leeg verkocht.

Ook wij hadden met het verschuiven van de productie te maken. We hadden het graag anders gezien, maar het Corona-virus had niemand aan zien komen.

Eindelijk zijn onze potten gevuld met Beauty Boost Vegan, Slim Boost Vegan en D3 Vega Extra Strong. De etiketten zijn gecheckt en kunnen op de potten. Daarna kan de uitlevering beginnen. We staan te trappelen om alle bestellingen te gaan verzenden.

Inmiddels kan je via pre-order je bestelling doen. Dan ben jij de eerste die onze producten gaat ontvangen.

Wij gaan onszelf iedergeval een Boost geven en mocht Corona langs komen, dan graag de biervariant laughing. Wij zijn er klaar voor.