Slim Boost Vegan

100% natuurlijk afslankproduct
slim boost vegan

Slim Boost Vegan

Onze Slim Boost is een product in poedervorm (bruin), speciaal ontwikkeld voor gewichtsverlies en gewichtscontrole. Dit plantaardige afslankproduct met unieke ingrediënten geeft het lichaam minder stress en zorgt voor een algeheel welzijn.

Deze powerdrank geeft je als het ware een natuurlijke maagverkleining! Dus weg met het jojo-effect! Geen maaltijdvervangers, geen honger, geen zwaar dieet, geen suikerdipjes!

Deze shake drink jij elke dag voor een maaltijd, dus je kunt gewoon (op een verantwoorde manier) blijven eten.

In de huidige tijd heeft de helft van de bevolking last van overgewicht en is het een uitdaging om die extra kilo’s kwijt te raken met een normaal eetpatroon en weinig beweging. Wil je meer weten over dit product? Klik dan HIER

Slim Boost zorgt er op een natuurlijke manier voor dat je gewicht verliest. Het verminderd het hongergevoel, de opname van vetten, koolhydraten worden langzamer en in mindere mate opgenomen in het lichaam en het verminderd de trek in zoet en zout. 

Wanneer het ideale gewicht is bereikt is de Slim Boost je partner voor gewichtsbeheersing. 

Ook ideaal voor sporters die “droog” willen trainen is deze perfecte drank geschikt. Het helpt mee de laatste vetten af te drijven en het ontgift het lichaam. Zonder honger of suikerdipjes!

Onze producten zijn vrij van Gluten, Noten, GMO, Tarwe, Lactose, Chemicaliën, Soja, Ei  e.a.

De Slim Boost valt onder een 100% natuurlijk afslankproduct en bevat hoogwaardige ingrediënten zoals Groene Thee, Groene Koffie, Matcha en Konjac. 

Wordt lid van onze ondersteuningsgroep op Facebook en blijf op de hoogte van alle tips en tricks. Klik HIER om lid te worden 

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen? Neem dan contact op.