Distributeur worden

Starten met deze unieke producten

 

distributeur

Met de producten van LaBru-X, geef jij jouw onderneming ook een Boost. 

Ondernemingen met kvk* inschrijving zoals: Vitamine winkels, Natuurwinkels, Spa’s, Beautysalons, Sportscholen, Sport supplementen winkels enz. Het is mogelijk om deze Unieke producten te verkopen. Ook online is het mogelijk om te verkopen in je eigen webshop.

Neem contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende afspraak. 

* Let op: Wij werken uitsluitend met ondernemingen die geregistreerd zijn bij de KvK

De eerste 3 producten zijn gelanceerd. Op 2 maart rolde de producten van de band en konden we ze dan eindelijk aan de wereld laten zien. De Beauty Boost Vegan, Slim Boost Vegan en de vitamine D3 Vega Extra Strong zijn geboren. Eind juli 2020 staan de volgende producten op het gebied van sport en gezondheidsondersteuning op de planning. De X-Protein – vegan protein blend en X-Grow – vegan body & muscle growth formula. Klik op de link voor de promotie films.

Een nieuwe lancering is altijd spannend, maar ook positief voor jouw onderneming. Een gloednieuw merk en product in de Health branche die de algehele gezondheid bevorderd. Wie wil dat nu niet?

Denk jij nu ook: dit kan mijn onderneming een Boost geven? Wil jij extra ondersteuning geven aan jouw klanten?  Wordt dan distributeur van LaBru-X. Met onze producten geef jij jouw klanten ondersteuning voor een gezonde LifeStyle. Uiteraard worden distributeurs ook vermeld als verkooppunt op onze social media kanalen en op deze website. Wij ondersteunen je vanaf het eerste moment en staan voor je klaar wanneer jij onze hulp nodig hebt.

Wij werken met uitsluitend met onze eigen producten die ontwikkeld en geproduceerd zijn in Nederland. In de toekomst volgen er meer nieuwe producten in onze eigen productielijn. Onze producten zijn 100% natuurlijk en vegan.

Inschrijven Labru-X Distributeursschap of Exclusieve Partner.

Hierbij geef je LaBru-X toestemming om je mailadres te gebruiken voor productinformatie en ben je akkoord met onderstaande toestemmingen:

Heb je vragen? Neem dan contact op.