Wat een keuzes allemaal! Je wilt alles goed doen voor jezelf, voor ons, maar zeker ook voor jullie! Want het product wat in de potjes zit is gewoon uniek en wat nog nergens bestaat over de hele wereld!

Behalve dat het enorm goed is voor je gezondheid is smaak en de uitstraling van de verpakking ook erg belangrijk.

Je wil iets op de aanrecht hebben staan wat er mooi uit ziet, je wil iets moois in de schappen of op de planken van jouw onderneming hebben staan.

Dit moeten wij dus allemaal realiseren, mensen denken dat het makkelijk is, maaaaaar dat is zeker niet zo. Leuk dat wel!!!!!!!!!!!!!!

Smaak, tja dat is natuurlijk heel erg verschillend, want smaken verschillen uiteraard. Daarom hebben wij eigenlijk gekozen voor een beetje een neutrale maar toch zoetere smaak.

De Beauty Boost heeft een heerlijke smaak van zachte framboos en bessen. Eigenlijk een soort van lichte ranja. De een kan het als erg zoet ervaren, terwijl de andere denkt, mag er siroop bij a.u.b.?

De Beauty Boost is in een poeder vorm, dus heel goed te mengen in water, yoghurt, smoothies en ga zo maar door. Mocht je niet zo van de smaak houden, kun je het natuurlijk mengen met een sapje.

De Slim Boost heeft een zachte smaak van sinaasappel. Eigenlijk heel erg lekker fris. Dit is wel nodig omdat je deze drank in poedervorm voor je maaltijd moet drinken. De structuur is mooi zacht, je moet ‘m alleen wel direct opdrinken, anders krijg je een gel textuur en die is niet zo lekker.

Na de smaak goedgekeurd te hebben, is het label aan de beurt! Gaan we weer! Er moet een “tekentje” bij, zodat mensen je straks gaan herkennen aan dat ene tekentje! Een naam onthouden is soms wat lastig, maar dan wijzen mensen meestal naar het tekentje. Het is een witte pot met gouden letters en dan met zo’n tekentje hihi, hoor mezelf praten! smile Na 50 tekentjes te hebben gehad, heeft Steve voor ons een uniek “vegan” logootje ontworpen…en zie hier de geboorte van ons eigen herkenbaar tekentje!

Wat vinden jullie ervan?