16 november. Jullie weten nog dat wij op 11 november naar de producent zijn gegaan om ons idee voor te leggen, en wat denk je!!!!
GOEDGEKEURD!!!!!!!

De samples komen aankomende week binnen en dan gaan we proeven en goedkeuren, om jullie zo lekker mogelijk te mogen trakteren zo meteen op onze nieuwe producten.
Gezondheid is erg belangrijk, maar uiteraard is de smaak ook erg belangrijk.

Deze producten zullen medio februari binnen komen:

Beauty Boost Vega:
Een enorme power boost voor iedereen! Ook zeer geschikt voor de sporters onder ons. Deze power beauty boost geeft je lichaam wat het nodig heeft en geeft een boost aan je huid, haren en spieren. Met krachtige, natuurlijke ingrediënten!

SlimBoost Vega:
AFSLANKEN! Bijna de helft van Nederland kampt helaas met overgewicht en hier springen wij uiteraard op in. Onze afslank boost zit boordevol vitamines, mineralen en krachtige natuurlijke ingrediënten die jouw lichaam op een natuurlijke manier gaat helpen.

D3 EXTRA:
D3 komt van de zon, maar die schijnt uiteraard niet het hele jaar, dus een extra aanvulling op natuurlijke basis is altijd wel heel erg fijn, zodat we minder snel ziek zullen worden.
D3 is werkt voor het immuunsysteem, maar ook voor de spieren, tanden en botten.

Hoe gaaf is dat! Wil jij op de hoogte blijven van ons avontuur? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, te vinden op onze website. smile