Beauty Boost Vegan

All in one vitamine weerstand booster 

beauty boost vegan

Beauty Boost (Vegan)

Deze krachtige all in 1 formule geeft het lichaam precies wat het nodig heeft. Deze Energie drank is in poedervorm (wit) en is ideaal te gebruiken om je tekorten aan te vullen. Het heeft een frisse smaak van framboos/bessen en kan het beste gedronken worden tijdens of na het ontbijt. Zo ga je vol energie de nieuwe dag in. ( Let op: pittig van smaak en krachtige formule)

 

De natuurlijke ingrediënten geven je huid, haren en nagels een optimale Boost. Het vervaagd de fijne lijntjes in het gezicht en het zorgt voor minder haaruitval.

Het zorgt voor een sneller herstel van het hele spierstelsel en de cellen daar omheen, vertraagd het verouderingsproces en helpt de hersenen gezond te houden. De MSM opti+ zorgt voor een natuurlijke pijnstilling en is bovendien ontstekingsremmend!

De Beauty Boost is ook zeer geschikt als sportdrank (pre-workout) voor de beginners of intensieve sporters. Mede door de hoge concentraten aan aminozuren, Uptake Boost, Magnesium en andere hoogwaardige ingrediënten, geeft de Beauty Boost het lichaam een serieuze kick. Het herstelt de spieren sneller, het helpt met spieropbouw en houdt het lichaam gezond.

Wil je een extra booster? Dan adviseren wij om naast deze POWERDRANK de Vitamine D3 Vega Extra Strong te nemen, voor een goede ondersteuning op het immuunsysteem. Klik HIER voor meer informatie of klik 1 van onderstaande pakketten aan.

Wil jij op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief.

Heb je vragen? Neem dan contact op.